Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sorgens gåva är en vidgad blick
Isbn: 978-91-7387-649-0
Förlag: Libris förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Religion Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Theodor Lindh
Length: 6 timmar 51 minuter

Ljudbok

Sorgens gåva är en vidgad blick

Teologen och författaren Patrik Hagman har upplevt flera stora förluster i sitt liv; inom loppet av några år förlorar han sin sexårige son Joel i cancer och sedan sin hustru Kika i en plötslig hjärnblödning. Dessutom dog hans pappa i cancer efter en lång sjukdomsperiod när Patrik Hagman var 21 år.
Sorgens gåva är en vidgad blick skriver Patrik Hagman om vad som händer i en människa när sorgen så påtagligt kliver in och ut i ens liv. Hur tron påverkar sorgen och hur sorgen påverkar tron. Vad som blir kvar, vem man blir och vad sorgen faktiskt ger, även om man mycket hellre hade avstått den gåvan. Och om det som förenar alla människor att våra liv levs med döden som en ständig följeslagare och att all kärlek kommer med sårbarhet.
Patrik Hagman är teolog, driver podcasten Läsarna och har skrivit ett flertal böcker, bland annat Om kristet motstånd, Om sann gemenskap: att leva i en kapitalistisk hederskultur och Inte Allena: Varför Luthers syn på nåden, Bibeln och tron inte räcker. Nu skriver han för första gången personligt om sitt eget liv och erfarenheter.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone